U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Bloemen aan de muur van Graham & Brown

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Graham & Brown heeft haar collectie fotobehangen uitgebreid met 6 nieuwe dessins. De verschillende dessins kunnen speciaal op maat geprint worden en staan garant voor een ware eyecatcher in je interieur. XL formaat voor verbluffende wanden.

Pixel Paradise combineert donkere tinten met een levendig kleurenpalet waardoor een visuele explosie ontstaat. Door gebruik te maken van zachte weelderige bloemen, in contrast met precieze pixels, zal dit fotobehang in het middelpunt staan. Uniek en artistiek: dit is een geweldige feature wall voor elke ruimte in huis. Laat het kleurenpalet opvallen met perfect op elkaar afgestemde verftinten van Graham & Brown zoals Roger Red of Tattoo. Ervaar een ware jungle expeditie met Vintage Jungle Grey. Met een alternatieve kijk op exotische jungle interieurs heeft Graham & Brown dit ontwerp gecombineerd met een neutraal kleurenpalet. De rustgevende taupe- en grijstinten zijn ideaal om een relaxte sfeer te realiseren. Combineer met zachte verftinten zoals Glass Heart of Cashmere Bathrobe om de look af te maken. Dit dessin is ook verkrijgbaar in de kleur Navy.

Flight of Swallows Daybreak komt tot leven met de beweging en diepte van de wolken. De subtiele grijs en blauw tinten van dit dessin maakt het een tijdloos ontwerp wat gemakkelijk te combineren is. Kijk goed en ontdek delicate hints van rood tussen de veren van de zwaluw. Complimenteer de muren met verftinten als Nautique en Barker Grey. Dit dessin is ook verkrijgbaar in de kleur Storm.

Daarnaast zijn er nog de nieuwe dessins Sketch Forest, Capture Breathe en Luminous Garden.

Met behulp van een eenvoudig te gebruiken online tool op de website van Graham & Brown, kan elk fotobehang worden aangepast door simpelweg de afmetingen op te geven en een uitsnede te selecteren.

Er zijn vier verschillende vliesbehang afwerkingen, waardoor je het fotobehang nog meer kunt personaliseren: het premium Durable Fabric Effect-papier heeft een geweven textuurafwerking waardoor het perfect is voor het camoufleren van eventuele muurimperfecties, terwijl het Mica Fibrous-papier een luxueuze glans heeft die glinstert in het licht. Daarnaast zijn er nog de afwerkingen Fibrous en Durable Smooth.

Om de hele kamer een make-over te geven hebben de kleurenexperts van Graham & Brown bij elk fotobehang vier complementaire verftinten geselecteerd, die perfect matchen bij het gekozen fotobehang.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn