Leden

U bevindt zich in het professionele gedeelte van de website

BergHOFF & FRIENDS verwelkomt enthousiaste gasten uit de keukenbranche

BergHOFF & FRIENDS was verheugd om op 18 en 19 maart 2024 een groep enthousiaste gasten uit de keukenbranche te ontvangen. Met de nieuwste innovaties van 13 toonaangevende leveranciers: Quooker, ATAG, Elica, Danform, Naber, BLANCO, Bauformat, Melitta, SPEKVA, Ourea, Unito, The Mulch en BergHOFF.

Het evenement, georganiseerd door BergHOFF Belgium, wil duurzame samenwerkingen op een unieke manier te bevorderen. Het credo van het evenement was simpel: de klant van de ene leverancier is de prospect van de andere, en vice versa. Deze aanpak werd positief ontvangen door zowel de leveranciers als de bezoekers.

Het biedt de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek met diverse leveranciers te spreken, nieuwe producten te ontdekken en waardevolle contacten te leggen, en dit alles in een informele sfeer op een mooie locatie.

Niet alleen keukenhandelers zelf maar ook al de aankoopgroeperingen bezochten het evenement: BRIO, Royal Crown, MHK, Der Kreis en Kuchentreff.

Onder leiding van de gerenommeerde meesterchef Mario Holtzem werd het culinaire aspect van het evenement tot in de perfectie verzorgd.

Hilde Rutten en Rabin Houben kijken uit naar een vervolg op dit succesvolle evenement en zetten zich in om de samenwerking binnen de keukenbranche verder te versterken.

https://berghoff-belgium.be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn