U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Belgofurn pakt uit met ‘Belgian Furniture Lounge’ tijdens Meubelbeurs Brussel

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De hoogmis voor talrijke Belgische fabrikanten vindt plaats van 6 tem 9 november tijdens de Meubelbeurs Brussel. BelgoFurn nodigt alle aankopers dan ook van harte uit om de prachtige collecties van haar Belgische lidbedrijven te komen ontdekken. In hal 5 zal er een trendy ‘Belgian Furniture Lounge’ zijn waar de bezoeker terecht kan voor een hapje en en drankje om de innerlijke mens te versterken.

Kevin Snyders (BelgoFurn): ‘We dragen de Meubelbeurs Brussel een warm hart toe. Veel van onze leden staan op deze beurs. Voor hen is het dan ook dé gelegenheid om zich te tonen aan een internationaal publiek. De beurs is van groot belang voor de Benelux-markt en we verwachten dan ook veel inkopers die hier zaken komen doen.
Hal 5 krijgt echt een uitgesproken Belgisch jasje, met een lounge die de ook in het buitenland gekende Belgische gastvrijheid en gezelligheid uitstraalt. Het is de plek bij uitstek om de exposanten uit hal 5, allemaal Belgische bedrijven, te ontmoeten’.

Meer info over het Belgische aanbod kan u nog steeds vinden op www.belgianfurniture.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn