U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Belgische wissel aan top EBIA

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Tijden de 22ste Algemene Vergadering van de European Bedding Industry Association (EBIA) kondigde voorzitter Frank Verschuere (LS Bedding) zijn pensionering aan na 13 jaar dienst.

Frank werd in 2005 benoemd tot voorzitter van EBIA en bekleedde de functie gedurende 13 jaar. Frank: ‘Het was een voorrecht om aanwezig te zijn bij de oprichting van EBIA en 13 jaar als president te hebben gediend, en ik ben trots op de prestaties die we gezamenlijk hebben bereikt’.

EBIA nam daarop unaniem de beslissing om Geert Geerkens, de sales en marketing director bij Veldeman Group in België, voor te dragen als nieuwe president.

Geert Geerkens: ‘Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het EBIA-bestuur en al onze leden om ervoor te zorgen dat EBIA de beddenindustrie blijft ondersteunen bij al haar activiteiten. Ik geloof volledig in Europese samenwerking en ben ervan overtuigd dat nauwere samenwerking tot betere resultaten zal leiden. EBIA moet de beddenindustrie in Europa met één stem blijven vertegenwoordigen en we zullen samenwerken om de industrie klaar te maken voor een duurzame en digitale transitie.’

EBIA-directeur Frederik Lauwaert voegt eraan toe: ‘We zijn verheugd om met Geert Geerkens samen te mogen werken als onze nieuwe president. Hij heeft een grondige kennis van de sector en heeft ook ervaring met het werken met handelsverenigingen in België. Hij zal de vereniging leiden om de stem van de sector in Brussel te laten horen. Ook wil ik Frank hartelijk bedanken voor zijn onschatbare bijdrage aan EBIA in de afgelopen jaren.’

Bron: Furniture News

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn