U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Belgische startup Sunrise haalt €17 miljoen op voor thuissnurktesten

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De Belgische ondernemers van startup Sunrise hebben een mooie financiering voor hun slaaptest binnengehengeld, een bedrag waar veel andere startups van dromen: €17 miljoen.

Sunrise

De slaapondernemers uit Namen heten Laurent en Pierre Martinot en ze willen met hun slaaptesten ‘een verschil maken in het leven van een miljard mensen over de hele wereld die lijden aan slaapstoornissen’, zo laten ze bij monde van een persbericht weten. Het bestaat uit een slimme sensor voor op de kin die ademhalingsproblemen tijdens de slaap opspoort. Dat veel slechte slapers aan apneu lijden, weten ze vaak zelf niet. Na tien jaar research en testen, kwamen ze in 2015 met hun Sunrise thuistest op de proppen

SleepTech Award in VS

Europese health-reus Kurma Partner pompte het meeste geld in de gezondheidsbelofte, ook lokale investeerders en het innovatiefonds van de Europese Commissie hebben financiële belangen in Sunrise. Met het geld wil Sunrise opschalen en z’n vleugels uitslaan naar de VS. Sunrise heeft de SleepTech Award 2022 gewonnen van de Amerikaanse National Sleep Foundation.

https://www.hellosunrise.com/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn