U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Belgisch designmerk Furnified lanceert volledig handgemaakte collectie in MicroSkin

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Karaktervolle ‘statement pieces’ met vloeiende lijnen en ronde vormen: Furnified’s nieuwe premium collectie MicroSkin tafels laat zich volop inspireren door de organische trend. De sculpturale look geeft zowel een dynamische als serene uitstraling aan deze gloednieuwe designs. Bovendien worden alle MicroSkin meubels van Furnified zorgvuldig met de hand gemaakt in een gespecialiseerd atelier. Laag na laag wordt elke tafel opgebouwd tot een uniek en duurzaam object.

De tijd dat meubels standaard rechthoekig moesten zijn, ligt ver achter ons. Strakke, vierkante meubels krijgen tegengewicht van ronde vormen en soepele lijnen. Zachtheid is dan ook één van de grootste interieurtrends van dit moment – en één die nog jaren relevant blijft. Geïnspireerd door organische materialen en natuurtinten lanceert het Belgische designmerk Furnified een serie sculpturale eettafels, salontafels en bijzettafels waarmee je je interieur meteen een speels tintje geeft. Dankzij de Mortex look ogen de items tegelijkertijd stoer, robuust én elegant.

Dat de gloednieuwe tafels van Furnified absolute eyecatchers zijn, hebben ze niet enkel te danken aan hun organische vormen maar ook aan hun intrigerend materiaal. MicroSkin is een cement-hars gebonden materie waardoor de tafels een karakteristieke cementlook krijgen. Wist je trouwens dat deze items uit maar liefst acht lagen bestaan? Een ambachtelijk en tijdsintensief proces dat resulteert in uniciteit en een naadloos design. Zo is elke tafel een ‘pièce unique’ waardoor het meubel de allure van een kunstobject krijgt.

Door het bijzondere materiaal – dat qua hardheid op natuursteen lijkt – zijn de tafels uitzonderlijk sterk en duurzaam. Bovendien hebben deze handgemaakte meubels van Furnified een waterdichte kwaliteit. Ongelukje met een glas, beker of omvallende vaas? Geen paniek want dit brengt het tafelblad geen ongewenste schade of vlekken toe.

Furnified lanceert de MicroSkin serie in wit, zwart en latte-kleur. De uitstraling is erg veelzijdig en matcht met heel wat stijlen. Van landelijk tot minimalistisch, van eclectisch tot modern, van Scandinavisch tot mid-century: met de Mortex look voeg je zachtheid én karakter toe aan iedere interieurstijl.

Ga je voor een speels geheel door verschillende bijzettafels in groep te plaatsen of kies je voor één MicroSkin item als ultiem statement piece in jouw huis? Waar je voorkeur ook naartoe gaat, deze premium designs kan je best combineren met zachte texturen zoals wol, katoen en linnen voor bijvoorbeeld het zitmeubilair. Ook de combinatie met hout is ideaal, net als het gebruik van relatief sober materiaal met een luxueuze toets. Durf bijvoorbeeld te spelen met accessoires gemaakt van marmer, messing of glas voor de perfecte gestylede tafel.

www.furnified.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn