U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Balmani in de badkamer

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Nog steeds gaat het gros van de klanten voor een doordachte investering in de gezelligheid en beleving van ons nest. Ook in de badkamer, die vandaag als een ontspannende leefruimte en toevluchtsoord dient voor lichaam en geest. X²O Badkamers wil reliëf en textuur toevoegen aan die badkamerbeleving en doet dat door het gebruik van natuurlijke materialen (vaak massieve houtsoorten) die een heel andere wereld van vormen en texturen met zich meebrengen.

In de Balmani Forma-meubelcollectie leggen de verticale groeven in de fronten accenten op het hout, ze voegen diepte toe aan de ruimte en creëren zo meer warmte. De collectie wordt vervaardigd met een voelbaar charmante houtstructuur uit warme Amerikaanse notelaar, karaktervolle natuureik, zwarte eik of duurzaam teak.

De clash van verschillende materialen, texturen en structuren maken de hedendaagse badkamers extra boeiend. Meer reliëf en textuur in natuurlijke materialen creëren enerzijds diepte en een warme, geborgen sfeer en brengen anderzijds veiligheid en privacy in een ruimte die hier expliciet om vraagt.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn