U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Badkamercollectie Zencha onderscheiden met EDIDA Award

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De ELLE DECO INTERNATIONAL DESIGN AWARDS (EDIDA), gelanceerd in 2003, is een uniek internationaal evenement waar de 25 hoofdredacteuren van het internationale netwerk ELLE DECORATION samenkomen om de wereldwijde top in design te belonen in 15 categorieën.

‘De EDIDA’s zijn voor de designgemeenschap zoals de Oscars voor de filmindustrie’, weet de befaamde ontwerpster Patricia Urquiola.

In de categorie “badkamer” is de badkamerserie Zencha, ontworpen door Sebastian Herkner voor Duravit, dit jaar uitgeroepen als de winnaar.

Wat je moet weten over de Zencha:

Contemplatie, ontspanning en een ruimte die helemaal van jou is, zoals je eigen privé Onsen (Een Japanse badgelegenheid met water uit een geiser). Dit was het concept waaruit Sebastian Herkner zijn inspiratie putte bij het ontwerpen van de Zencha-collectie, gebaseerd op traditionele Japanse rituelen en vakmanschap. Het vrijstaande bad kenmerkt zich door een afgeronde bodem en iets uitstekende bovenrand, terwijl de licht hellende rugleuningen binnenin zorgen voor een comfortabele onderdompeling. Dit stuk is gemaakt van DuraSolid®, een materiaal dat fluweelachtig aanvoelt. Het ontwerp is verkrijgbaar in vierkante en rechthoekige versies.

www.duravit.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn