U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Auping zegt het met blauw

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Dit voorjaar pakt Auping uit met een bedtextielcollectie waarin de kleur blauw de boventoon voert. Blauw werkt rustgevend in de slaapkamer omdat de kleur vaak wordt geassocieerd met sereniteit. Voor dat extra streepje rust kan je binnen de collectie ook verschillende Japanse invloeden terugvinden: traditionele motieven en subtiele blauwtinten verwerkt in een hedendaagse Aupingdesign.

Het bedtextiel is gemaakt van hoogwaardig katoensatijn. Dit materiaal geeft de overtrek niet enkel een mooie glans, maar voelt ook zacht en glad aan. Alle overtrekken hebben een extra lange instopstrook waardoor ze ook geschikt zijn voor hoge matrassen.

Ook hier speelt duurzaamheid: Auping kiest voor katoen dat wordt geproduceerd volgens de richtlijnen van het Better Cotton Initiative (BCI). Het Better Cotton Initiative zet zich in voor betere economische condities, milieuvriendelijke productie van katoen en voor verbeterde werkomstandigheden. De verpakking van de overtrekken is gemaakt van PET-materiaal, een kunststof die keer op keer gerecycleerd kan worden en FSC-gecertificeerd papier dat met milieuvriendelijke inkt is bedrukt.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn