U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Auping met Noa-bed winnaar Archiproducts Design Awards

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

De winnaars van de prestigieuze Archiproducts Design Awards 2021 zijn bekendgemaakt na beoordeling van meer dan 750 inzendingen van over de hele wereld. Ook Auping is in de prijzen gevallen met het Noa-bed, een wereldwijde erkenning voor Auping. Voor het zesde jaar op rij organiseerde Archiproducts haar Design Awards. Met meer dan 230.000 producten, 3.500 design merken en 2.7 miljoen gebruikers wereldwijd is Archiproducts het grootste informatie- en inspiratienetwerk voor architectuur en design.

De jury van de Archiproducts Design Awards 2021 bestaat uit een multidisciplinaire groep van gerenommeerde architecten, ontwerpers, journalisten, fotografen en creatieve directeurs uit alle hoeken van de wereld die thuis zijn in eco-design en duurzaam ontwerp. Ze beoordelen de inzendingen op de functionaliteit ervan en daarnaast ook op innovatie, duurzaamheid en esthetiek.

Het zijn waarden die ook Eva Harlou, de Deense architect en ontwerpster die Noa heeft ontworpen, hoog in het vaandel draagt. Daarbovenop zie je haar Scandinavisch gevoel voor vorm, functionaliteit en schoonheid terug in het design. ‘Ik ben zeer vereerd dat Auping Noa is uitgeroepen tot winnaar van de Archiproducts Design Awards 2021. Het was een fantastische ervaring om dit bed voor Auping te ontwerpen. Ik waardeer het dat Auping geen concessies doet op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Mooie, duurzame bedden van hoge kwaliteit maken, is immers niet eenvoudig. Ik feliciteer het hele Auping-team, jullie geloofden in Noa en hebben hard gewerkt om mijn ontwerp te realiseren,’ zegt Eva Harlou.

Met Noa brengt Eva Harlou een ode aan de Cleopatra, Auping’s eerste sofabed uit de jaren ’50. Geïnspireerd op de strakke lijnen van het sofabed en afgestemd op de bedwensen van nu. Noa is verkrijgbaar als daybed, eenpersoonsbed, twijfelaar en tweepersoonsbed.

Kijk naar de film op   Auping met Noa-bed winnaar Archiproducts Design Awards (prezly.com)

 

 

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn