U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Auping introduceert premium nachtlamp Kúla

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

In oktober lanceert Auping in samenwerking met het Belgische verlichtingsbedrijf Delta Light de premium Kúla-nachtlamp. Deze dimbare designlamp bestaat uit drie mondgeblazen glaslagen en is voorzien van een zachte matte afwerking. Kúla is beschikbaar in twee luxueuze uitvoeringen (Gold Marbled en Black Marbled) en verspreidt een subtiele warme gloed die voor ultieme rust zorgt.

Dankzij de touch dimfunctie heb je een scala aan mogelijkheden om het licht aan te passen aan je voorkeur, terwijl de unieke soft dimfunctie het licht geleidelijk warmer maakt naarmate de intensiteit afneemt. Bovendien beschikt de lamp over een handige memory-functie, zodat hij op dezelfde dimstand blijft staan wanneer je hem uit- en aanzet.

De behuizing van de lamp is ingenieus vervaardigd uit één massief aluminium blok, waardoor optimale koeling voor de LED-verlichting verzekerd is. Dit resulteert niet alleen in een duurzaam ontwerp dat generaties lang meegaat, maar ook in stabiliteit. De veelzijdigheid van deze designlamp wordt geïllustreerd door zijn dubbele functie. Plaats hem naast je Auping-bed voor een sfeervol lampje op een tafeltje of nachtkastje. Of transformeer hem tot een verfijnde wandlamp via de subtiele inkeping aan de achterzijde.

Kúla is meer dan alleen een warme lichtbron, het is tevens een uniek accessoire voor de slaapkamer. Een object dat perfect aansluit bij de premiumcollectie van Auping. Kúla deelt zijn afgeronde hoeken met andere iconische ontwerpen van Auping zoals het Auronde- en Noa-bed.

De naam zelf, Kúla, ontleent zijn betekenis aan het IJslandse woord voor “bol” en symboliseert een tijdloos design dat naadloos integreert in de slaapkamer.

www.auping.be

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn