U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Auping introduceert Noble

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Midden mei lanceerde Auping haar gloednieuwe Noble-bed, een ontwerp van opkomend designtalent Johan van Hengel. Dit bed biedt niet alleen een buitengewoon slaapcomfort, maar straalt ook de nodige luxe uit die je slaapkamer omtovert tot een minimalistische oase van rust en sereniteit.

Met Noble introduceert Auping een nieuw premium bed. Designer is Johan van Hengel, de Rotterdamse ontwerper die al eerder heeft samengewerkt met toonaangevende designmerken zoals HAY en Muuto en graag met hoogwaardige, natuurlijke materialen werkt. Het resultaat? Een bed vervaardigd uit massief eikenhout met een brede rand en een zacht hoofdbord.

‘De afgeronde hoeken van het bed voelen zacht aan en onderstrepen het vakmanschap’, zegt Johan van Hengel, product- en meubeldesigner. ‘De tafeltjes zijn naadloos geïntegreerd in het ontwerp en de kussens van het brede hoofdbord rusten op het houten plateau, waardoor er een prachtige gelaagdheid en balans ontstaat. Noble is een tijdloos ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch is.’

Noble’s harmonieuze mix van functionaliteit en esthetiek doet denken aan de Japandi-stijl, waarbij warme Scandinavische designelementen worden gecombineerd met Japans minimalisme. Deze ontwerpfilosofie komt tot uiting in Noble’s combinatie van strakke lijnen, natuurlijke texturen en een ingetogen elegantie die vluchtige trends overstijgt. De Scandinavische invloed is zichtbaar in Noble’s nadruk op geborgenheid, terwijl het Japans minimalisme harmonieus tot uitdrukking komt in de verfijnde eenvoud en het zachte kleurenpalet.

Alle Auping-matrassen compatibel met het Noble-bed. Om het maximale uit je nachtrust te halen, kun je het bed ook combineren met de Auping Smart Base. Deze elektrisch verstelbare bedbodem zorgt niet alleen voor een extra steuntje in de rug, maar beschikt ook over allerlei handige functies om je slaapcomfort te optimaliseren. Zo kun je kiezen uit een 1, 2 of 3-motorige elektrische bedbodem om het rug-, voeten-, knie- en/of hoofddeel makkelijk te verstellen.

Niet alleen je comfort stel je samen op maat, ook het Noble-bed kun je volledig naar eigen smaak samenstellen. Zo heb je keuze uit 6 beitskleuren voor het eikenhout, variërend van lichte beigetinten tot donkere bruintinten en zelfs een prachtig donkerblauw. Daarnaast kun je ook kiezen uit 14 stofgroepen en 95 varianten voor het hoofdbord en de kussens, zodat je het bed helemaal kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en interieur.

Tot slot heeft het Noble-bed nog een extra troef achter de hand. Het bed is namelijk voorzien van twee grote designkussens op het hoofdeinde, even breed als de door jou gekozen matras. En ook deze kussens kun je helemaal personaliseren. Zo kun je kiezen voor een harmonieus geheel door ze in dezelfde kleur en stof als het hoofdbord te laten bekleden, of experimenteren met verschillende stoffen en kleuren voor een opvallend contrast.

 

Over Johan van Hengel

Johan van Hengel is een getalenteerde Rotterdamse productontwerper met een passie voor Scandinavische en Japanse esthetiek die reeds samenwerkte met grote namen in de designwereld, waaronder Muuto, Hay en De Vorm. Hij verrijkt alledaagse voorwerpen met meerdere lagen, waardoor ze een nieuwe betekenis krijgen en hun eigen verhaal vertellen. Zijn werk kenmerkt zich door minimalisme, eenvoud, kwaliteit en functionaliteit. Voor het Noble-bed werkte van Hengel nauw samen met de vakmensen van de Auping-fabriek in Deventer. Samen zochten ze naar de perfecte balans tussen functionaliteit, materiaal en techniek. Hun gedeelde passie voor het creëren van duurzame en hoogwaardige producten met de grootst mogelijke aandacht voor elk detail is wat resulteerde in deze prachtige samenwerking.

www.auping.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn