U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Auping en Tortiga, samen op het platteland

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Met het oog op een rustgevende zomer dicht bij huis slaan bedden- en matrassenmerk Auping en modulaire cabins Tortiga de handen in mekaar. Een samenwerking tussen beide merken was niet veraf: beide labels delen  nu eenmaal hun visie op vlak van duurzaamheid, design en slaapcomfort. Drie Tortiga cabins op het kasteeldomein van het Park van Beervelde, vlakbij Gent, werden samen met Auping opnieuw ingericht.  De designbedden werden telkens afgestemd op de sfeer van elke cabin en je slaapt bovendien op de circulaire Evolve matras, de meest duurzame matras ter wereld. Overnachtingen boeken kan via www.cabinsinthepark.be.

Tortiga kwam tot stand door Nicolas Verbrugge en Lam Moreels, die cabins op maat wilden maken. Ze zochten bewust naar duurzame partners die hun visie delen. ‘Qua visie op duurzaamheid, design en comfort zitten we op dezelfde golflengte als Auping’, zegt Nicholas Verbrugge. ‘Het circulaire karakter is belangrijk voor ons. We gebruiken ook enkel recycleerbare materialen voor onze cabins. Dit proberen we waar mogelijk door te trekken in het interieur. De cabins hebben een minimale impact op de omgeving en blenden zo mooi met de natuur.’

Deze modulaire cabins kaderen bovendien binnen het concept “when architecture meets nature”: niet alleen de buitenkant is een visuele verrassing, ook het interieur is een streling voor het oog. Er zijn drie cabins, goed voor telkens een ander Auping-bed. In de Belvedere Lake View cabin kom je tot rust in het Auping Noa-bed, ontworpen door de Deense designer Eva Harlou. De houten uitstraling van de cabin komt terug in het materiaal van dit design bed. In de Beach Lake View cabin tref je de Auping Essential aan in de speelse kleur ‘blush’. De Essential is met haar Scandinavische design duurzaam en het eerste volledig recycleerbare bed ter wereld. Mag het voor jou wat futuristischer? Dan kan je in de Mirror Island cabin wegzakken in de designklassieker Auping Auronde in zwarte uitvoering. Dit iconische bed uit beukenhout brengt je meteen in vakantiestemming.

Auping zocht dus een manier om zich anders dan anders in de kijker te stellen. Een collab die u ook inspireert?

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn