U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Auping en het Belgisch Olympisch team gaan voor een gouden nachtrust

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Slaap en sport – een onklopbaar duo. Een goede nachtrust kan net hét verschil maken tussen zilver en goud. Want als je alles haalt uit je slaap, heb je meer energie voor de dag. Ook voor topsporters geldt: goed slapen en presteren gaan hand in hand. Daarom zet Auping graag zijn expertise op het gebied van slapen in en draagt het als Sponsor van de rust bij aan betere prestaties van Belgische topsporters.Tijdens de Olympische Spelen (Tokio, 23 juli-8 augustus) wordt de goede nachtrust van de atleten verzekerd met zachte toppers, topmatrassen die de juiste ondersteuning geven en lekker liggen. En voor de trainingsplaats van de zeilers in Itako voorziet Auping 6 Original bedden met 6 Cresto-matrassen.Waarom investeren in sporters? Simpel, het is wetenschappelijk bewezen dat een goede nachtrust loont voor fysieke, mentale en emotionele prestaties. Je lichaam ontspant waardoor je spieren en gewrichten makkelijker herstellen. Je geest laadt zich op, zodat je scherper en alerter bent. Ook emotioneel heb je veel te winnen bij een optimaal slaappatroon: voldoende rust is goed voor je humeur en verlaagt je stressniveau.”Een goede nachtrust is van levensbelang als je goed wilt presteren. Vermoeidheid doet je twijfelen aan jezelf en dat helpt je zeker niet. Zelf slaap ik ongeveer 8 uur per nacht. Dat is nodig om mijn batterijen weer volledig op te laden’, aldus turnster Nina Derwael.

‘Wij kijken alvast uit naar de prestaties van Team Belgium ambassadeurs: hockeyer Simon Gougnard, wielrenster Jolien D’Hoore, judoka Charline Van Snick, turnster Nina Derwael, atleten Kevin en Jonathan Borlée, taekwondoka Jaouad Achab en zeilster Emma Plasschaert en triatlete Claire Michel.’

 

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn