U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Arte doet het met Moooi

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Al fladdert de Mimic Moth zelf niet meer rond, op je muren dartelt hij vrolijk verder. Moooi en Arte blazen ‘m weer nieuw leven in, en dat op een wel heel excentrieke manier. Het Mimic Moth-ontwerp is de eerste van vijf designs van Artes Moooi-muurbekledingcollectie die volledig ontpopt in 2022. De volumineuze curves en de 30.000 roze bloemblaadjes van de Moooi Hortensia Armchair floreren in kleur en 3D-textuur als inspiratiebloesem voor het Mimic Moth-design. Arte slaat hiermee haar vleugels uit en verkent net als in 2018 de extraordinary way of living van Moooi. Als vervolg op hun succesvolle Extinct Animals-collectie, belooft ook deze reeks een hommage aan het leven, de liefde en het geluk. Een exclusieve preview die een ode brengt aan de Mimic Moth en haar habitat.

Dessin Mimic Moth van Arte in samenwerking met Moooi is 3D textiel muurbekleding, met zachte suède look. Beschikbaar in 1 kleur, Petal Pink. Verkrijgbaar vanaf 1 mei.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn