U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Alain Gilles’ tafel voor Bonaldo

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Nieuw van Alain Gilles is deze “Cross” eettafel:  opgebouwd uit drie essentiële elementen die resulteren in een stijlvolle, opmerkelijke tafel. Eerlijke materialen ook (massief hout, gepoedercoat metaal) die zo gebruikt zijn dat ze een visuele impact hebben.

De tafel is stabiel dankzij de massieve houten basis in de vorm van een kruis. Hoewel het tafelblad enkel rust op een dunne metaalconstructie, zorgt de kruisvormige basis voor structurele stevigheid.

De drie verschillende elementen waaruit de tafel bestaat, bieden de mogelijkheid om de verbeelding los te laten en ongetemde, uitzonderlijke versies te creëren, of net te kiezen voor een zachtere, rustgevende uitvoering. Er kan ook een dynamiek tot stand komen door de centrale metalen kruisstructuur te verbinden met de houten basis of het tafelblad door beide elementen in dezelfde kleur of afwerking te behandelen. De algemene logica achter het concept van de “Cross” tafel komt het sterkst naar voren als er verschillende kleuren worden gebruikt voor de drie elementen.

Uitzonderlijke aandacht is gegaan naar de uitwerking van elk element. De houten basis en het tafelblad zijn zodanig afgerond dat ze een aangenaam evenwicht tot stand brengen tegenover het sobere algemene uitzicht van de tafel. Er is een evenwicht tussen mannelijkheid en vrouwelijkheid, tussen rechte lijnen en zachte rondingen.

De tafels zijn beschikbaar in rechthoekige of ronde uitvoeringen in verschillende afmetingen.

Meer info op www.bonaldo.it en www.alaingilles.com

 

 

 

Materiaal:   Tafelblad:  hout.  Basis:  gepoedercoat metaal, massief hout.

 

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn