U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

‘Al meer dan 45 jaar pionier in het ontwikkelen van hoogwaardig zitmeubilair’: ontdek Mecam Group te Meubelbeurs Brussel

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Mecam Group is al meer dan 45 jaar pionier in het ontwikkelen van hoogwaardig zitmeubilair. Persoonlijke service, kwaliteit en comfortabel zitten, staan bij ons voorop. Met onze kennis, ervaring en enthousiasme streven wij naar dé ultieme zitervaring door steeds in te zetten op innovatie.

Mecam Group is de grootste zitmeubelfabrikant van de BeNeLux en biedt verschillende merken aan waaronder Mecam, Neo-style, Ligna, Otium Care, Indera en Moome. Elk merk heeft zijn eigen look and feel waarbij topkwaliteit en deskundigheid duidelijk zichtbaar is.

MECAM/ NEO-STYLE
Om een breed publiek aan te spreken bevat de Mecam-collectie naast hedendaagse sofa’s ook tijdloze, moderne en authentieke zitmeubelen. Hier vindt u ongetwijfeld een zetel die op het vlak van design en comfort perfect bij u past.

LIGNA
Comfort voor het hele gezin. Door de uitgebreide keuze aan zitmeubelen speelt Mecam Group met zijn Ligna collectie in op een jong publiek. De frisse en strakke sofa’s spelen in op de hedendaagse trends en verwachtingen van de consument en zijn geschikt voor elk gezin in elk interieur.

OTIUM
Omdat iedereen in elke situatie recht heeft op een moment van zitgeluk ontwikkeld Mecam Group onder de naam Otium Care ook naar de behoefte van de gebruiker. Van lichte comfortstoelen tot en met zorgstoelen met uitgebreide functies waarmee patiënten en cliënten optimaal geholpen worden.

MOOME
Kwaliteit in combinatie met een eigenzinnige maar tijdloze vormgeving. Met de Moome collectie richt Mecam Group zich tot een eigenwijs publiek dat op zoek is naar compact en betaalbaar hedendaags design.

https://www.mecamgroup.be/

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn