U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Afrika boven bij Arte

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Nomaden trekken rond, gaan steeds op zoek naar nieuwe oorden, maar nergens komen ze echt thuis. Tot nu. In tegenstelling tot de nomaden van deze wereld vinden Arte’s Manovo-nomaden wel een vaste verblijfplaats: de muren van heel wat klanten. Voor haar nieuwste collectie trekken we richting de Afrikaanse savanne in Centraal-Afrika. Het grote nationale park Manovo vormt de inspiratiebron voor de eclectische mix van botanische prints, geometrische vormen en effen patronen.

De 7 verschillende prints met elk hun eigenheid nemen je mee op trektocht langs krokodillen, op de deining van de Koumbala-rivier tot hoog in het Massif-gebergte. De gebruikte jacquardtechniek weeft verschillende kleuren papier in elkaar waardoor een tekening uit de oevers opduikt.

Nog typerend voor Centraal-Afrika is het grootste savannegebied. Daar vind je de natuurpracht in al zijn facetten, wat ook het designteam van Arte niet ontgaan is. Aan de hand van vier dessins krijgen de weelderige grassen een canvas in Dark Copper, Dark Grass, Light Grey en Dark Natural. Bovenstaand beeld is uit de Savanne reeks.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn