U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Adova verwerft voor Benelux exclusieve overeenkomst met Hotelys

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Onlangs tekende CEO Gauthier Ceulemans een contract met Hotelys waarin Adova Benelux de exclusieve verkooprechten voor de Benelux-markt verwierf. Hotelys is de gespecialiseerde divisie binnen Adova die zich wereldwijd op de hospitality-markt richt.  Zo levert men bijvoorbeeld aan Hilton, Four Seasons en Accor Hotels. De hotelcollecties worden in het Franse Fougeres geproduceerd. De hotelmarkt vergt een andere, meer specifieke benaderingswijze dan gebruikelijk is in retail. Gauthier Ceulemans: ‘Er is hier sprake van een supplementaire branche voor Adova Benelux. Dat vereist vanzelfsprekend een specialistische benadering. De marktomvang in Benelux is mega groot. We hebben het simpelweg over duizenden hotels en B&B’s. Het toerisme neemt in de landen waar wij aanwezig zijn alleen maar toe en de markt vraagt steeds meer overnachtingsvolume. Ik ben dan ook bijzonder verheugd dat wij deze verkooprechten verworven hebben. Ik zie dit als een grote kans om onze positie te kunnen verstevigen.’

Hans Drent (zie foto), tot voor kort territory-manager Noord-Nederland van Adova, wordt de verantwoordelijke contactpersoon voor de hospitality-markt  in de Benelux. Drent heeft veel ervaring binnen de beddenbranche. Zo was hij onder meer werkzaam bij gerenommeerde retail bedrijven als slaapadviseur en recentelijk Adova’s aanspreekpunt voor de merken Treca Paris en Simmons. En uitgerekend deze merken worden binnen de Hotelys-collectie gevoerd.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn