U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Adova Benelux stelt DBC International aan als exclusief distributeur voor Nederland en Vlaanderen.

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

DBC (Dutch Bedding Company) International heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de vertegenwoordiging van het internationale merk Simmons. De distributieovereenkomst stelt DBC International in staat de collecties van Simmons, Generation en Beautyrest te distribueren in Nederland en Vlaanderen.

DBC International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, is met name bekend van het premium merk MLine. Een collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld “voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen om overdag optimaal te presteren”. Met de collectie van Simmons breidt DBC International het portfolio uit om hiermee nog beter in te spelen op de wensen van de huidige markt. Deze toevoeging is volledig in lijn met de nationale- en internationale groeiambitie van DBC wat betreft het assortiment, de afzetkanalen en geografieën. Het omarmen van Simmons moet tevens de ‘Beter Slapen, Beter Leven’ propositie van Beter Bed Holding onderstrepen.

Het merk Simmons is opgericht in 1870 in de Verenigde Staten, dus al meer dan 150 jaar in de markt en een belangrijke speler in de hotel-en retail business. De matrassen van Simmons staan bekend om hun gepatenteerde pocketveer, ambachtelijk handwerk en ergonomisch ligcomfort. De producten zijn onder meer uitgevoerd met alpacawol of Talalay-latex. De Beautyrest by Simmons-collectie bestaat uit luxe premium-matrassen vooral bedoeld voor het hotelwezen.

Het Generation assortiment van Simmons is volgens DBC duurzaam geproduceerd van een ecologische materiaalkeuze tot een duurzaam ontwerp en optimale recycling. Het hele proces van de Generation-matrassen is volledig herzien om de beddenmarkt een uniek product te bieden dat voldoet aan de behoeften van de hedendaagse consument.

De collectie is te bezichtigen tijdens de Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) 11-13 en 19-20 september aanstaande te Nieuwegein.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn