U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Adea’s nieuwste: de origami

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het Finse Adea staat bekend om zijn uitvoerige aanbod (zit)meubelen. In februari 2020, net voor de uitbraak van de pandemie in ons land, lanceerde het meubelmerk de Origami sofa. Een ontwerp van de hand van Damian Williamson dat zich onderscheidt door een organische vorm en trendy design.

Een zacht getekende curve en een harmonische convexe vorm – dat was het begin van de Origami sofa. Het tweedimensionale idee werd vervolgens omgezet in een complexe driedimensionale vorm op dezelfde manier als men dat doet bij het vouwen van origami. De Origami sofa kenmerkt zich door een massief houten frame en een zitkussen dat niet doorbuigt. Maximaal zitcomfort wordt in deze sofa  gegarandeerd door middel van meerdere lagen schuimvulling en een rugleuning bestaande uit zacht schuim van verschillende dichtheden.

Origami is een functioneel en tegelijk verleidelijk esthetisch ontwerp dat verkrijgbaar is in verschillende breedtes. De sofa kan bovendien worden aangevuld met hoekelementen en een voetenbank. Het ontwerp van designer Damian Williamson werd ook omgezet in een Origami stoel.

 

www.adea.fi

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn