U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Adea: daybed wordt klassieker

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Het Bon Daybed van Adea verenigt best of both worlds: mooi om naar te kijken, heerlijk om je even op neer te vlijen. Het Finse designlabel strikte hiervoor de gerenommeerde ontwerpers Mats Broberg en Johan Ridderstråle. Het Zweedse duo wist het vakmanschap van Adea moeiteloos te vertalen naar een uitgepuurd design.

De wetenschap is het erover eens: een dutje tijdens de middag zal je productiever maken voor de rest van de werkdag. Hiervoor hoef je niet, geheel gehuld in pyjama, je bed in te kruipen. Integendeel, je slechts een tiental minuten neervlijen op het BON Daybed van Adea zal je de boost geven die je nodig hebt.

Het dagbed was voor de Grieken en Romeinen al een vast onderdeel van het interieur. Vele eeuwen later  moest het plaats ruimen voor de klassieke sofa. Adea haalt het multifunctionele meubel nu weer uit de vergetelheid en geeft het een prominente plek in haar collectie. Hiervoor sloegen ze de handen in elkaar met het gerenommeerde Zweedse design- en architectuurduo Mats Broberg en Johan Ridderstråle. Hun versie van het dagbed werd er een met een strak lijnenspel. Het minimalistische design wordt aangevuld met de signatuur en jarenlange vakkennis van Adea: het ultieme comfort.

www.adea.fi

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn