U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

Aardetinten brengen sfeer op Salone-stand van Jori

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Uiteraard troffen we op de Salone del Mobile stand van Jori de heer Jurion, drijvende kracht (nog steeds) achter Jori. Het Belgische designlabel dat al jaren bekend is omwille van zijn zitcomfort en tactiele materialenkeuze stond in Hall 7, wat er voor zorgde dat er veel meer passage was, niet in het minst van mensen die het middelhoge tot hoge segment graag zien komen.

Warme aardetinten

Meteen viel de look & feel van de stand op: warme aardetinten (roest, beige, gebroken wit, caramel) zorgden voor een warme verwelkoming. De opstellingen waren interessant, met focus op model Eden, dat in diverse combinaties neergezet was. Mijnheer Jorion was in goede doen en liet ons meegenieten van zijn kijk op de wereld.

België blijft goede markt

Uiteraard zijn de prijzen gestegen op vlak van materiaal en energie, maar goede producten blijven goed en klantenbinding is vandaag key. Jori doet het momenteel erg goed in het Verre Oosten, waar nieuwe alliances gemaakt zijn voor het inplannen van de collectie in prachtige winkels. Op dat vlak is de sky de limit, wat niet wil zeggen dat de Oude Wereld voor Jori niet langer interessant blijft. Integendeel: België blijft een goede markt.

www.jori.com

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn