U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

A/Part: Antwerps shoppingonderonsje

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Alle initiatieven zijn goed om meer bezoekers naar de stad (en naar jouw winkel) te krijgen. Gisteren werd in Antwerpen A/Part gelanceerd: het resultaat van 20 unieke samenwerkingen tussen modeontwerpers, creatief talent én Antwerpse shops. De launch van A/part voelde aan als een feestelijke late night shopping experience.

In het ModeMuseum kon je een plannetje oppikken van de deelnemende winkeliers en een praatje slaan met curator Baloji. Die koos designers als Raf Simons, Elodie Ouédraogo, Walter Van Beirendonck, Tamino, Christian Wijnants, An Vandevorst & Filip Arickx, Meryll Rogge, Tom Vanderborght, Jan-Jan Van Essche, Stephanie D’heygere, FAÇON JACMIN, Wouters & Hendrix, enz. om iets bijzonders te doen in winkels waar ze wel iets mee hebben.

Mooi om zien was hoe bijvoorbeeld Raf Simons en PIet Stockmans hadden samenwerkt (zie foto). Al jaren maakt Piet dit soort kommen. Al jaren geeft Raf die kommenset cadeau aan vrienden bij hun huwelijk. Nu bracht Raf zijn slogans aan op de kommen en die worden in sets verkocht bij Donum in Antwerpen. De set is in een beperkte oplage gemaakt van 150 exemplaren. Voor heel veel fans van de designers was het hek van de dam toen de deuren open gingen. Om maar één voorbeeld te geven: de baskets die Filip Arickx en Ann Vandevorst realiseerden waren op twintig minuten uitverkocht. In een oplage van 60 exemplaren nog wel.

A/Part loopt nog tot 20 november. Aan de fans om te scoren!

Check https://www.momu.be/nl/tentoonstellingen/a-part

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn