U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

60ste keer Brussel, 60ste keer thuiskomen  

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Feest bij de Eiken Zetel want dit jaar zijn ze voor de 60ste keer aanwezig op de meubelbeurs van Brussel. In een volledige nieuwe stand in Hall 5 toont het familiebedrijf haar nieuwe elan en uitstraling. Er is veel verandert in de 60 jaar tijd. De Eiken Zetel is zeker niet blijven stilzitten. De drie collecties, De Eiken Zetel, De Eiken Zetel relax en &dez.  zullen in een 700 vierkante meter stand hun nieuwste design en technologieën tonen.

&dez.

&dez toont curvy vormen en natuurlijke tinten met hier en daar een splash van kleur gecombineerd met donkere houtsoorten in Scandinavische tinten. Verschillende woonprogramma’s en meerdere modulaire banken zetten de toon. Je wandel als het waren in verschilde appartementen binnen en ontdekt zo gaandeweg de nieuwe collecties en totaalconcepten voor woon en lifestyle winkels.

De Eiken Zetel

De collectie waarmee het allemaal begon, in de Patio 60 jaar geleden. Ondertussen zijn de eiken banken verdwenen en hebben ze plaatsgemaakt voor comfortabele salons. De basiscollectie omvat instapklare stock salons met één centrale kernstrategie, betaalbaar goed comfort, ingebouwde elektrische relaxen staan hier centraal.

De Eiken Zetel relax

Tot slot het paradepaardje van De Eiken Zetel, de relax collectie. Met meer dan 75 modellen in stock in gemiddeld 4 kleuren heeft De Eiken Zetel relax een ongelofelijke stock. Op de beurs presenteert de collectie in première drie nieuwe Anti-stress relaxen. Daarnaast zijn de runners van de collectie ook present, instapklare, premium modellen, klassiek of hedendaags.

Ook de vernieuwde Bar en bistro op de stand zorgen op hun beurt voor sfeer. Geniet tussendoor van een snelle lunch of tegen de avond van een cocktail of bubbels met bijhorende bites.

Allen welkom in Hall 5 stand 402-404

https://andez.be/dez

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn