U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

3 redenen waarom de NEO-stoel niet kan ontbreken in een interieur

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Ronduit rond

Er waait een stevige wind door de interieurwereld. Eén die voorgoed breekt met de rechtlijnigheid van de voorbije decennia: curves doen hun intrede. De stoel NEO is bijgevolg volledig on-trend dit jaar. Zijn gebogen lijnen zorgen voor dynamiek en creëren een zekere rust en ruimte. Dat is meteen ook de reden waarom deze stoel een blijvertje wordt.

Mixen is de max

De stoel NEO draagt het Mobitec-label en dat staat garant voor personalisatie. Klaar om dit zitje helemaal naar je hand te zetten? Wij zetten de mogelijkheden alvast op een rij. Allereerst heb je de keuze tussen een stoel en een zitbank. Deze laatste is voorzien van een gebogen rug die naar voren doorloopt en zo dienst doet als armleuning. Voor de stoel is deze knappe maar comfortabele oplossing dan weer een optie. Klaar voor het potenvraagstuk? Kies tussen rechte poten of schuine poten met een centraal anker. Steeds verkrijgbaar in beuk, eik of notelaar. Een bekledingsmateriaal voor de zitting, een andere voor de rugleuning? Dat kan. Zowel in stof als kunstleder en zoals gewoonlijk in 350 (!) verschillende kleuren.

Matcht altijd en overal

Geen hokjesmentaliteit voor NEO. Of het nu rond de eettafel, aan een bureau of in een restaurant is, deze stoel past in elke ruimte, in elke context en lijkt daarmee de gedroomde eyecatcher voor zowel de retail- als de contractsector. Aan de ontwerptafel lag de focus dan ook op comfort en duurzaamheid, zonder in te boeten op elegantie. Zo kan de rug op natuurlijke wijze rusten tegen de gebogen leuning, die samen met het afgeronde zitvlak voor een moderne toets zorgt. NEO als bureaustoel? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor een draaibare ankervoet die 360° om zijn as draait en steeds automatisch terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie. Nog een leuk (duurzaam) extraatje: de hoezen van het zitvlak én de rug zijn verwisselbaar. Zo kun je de stoel in een nieuw jasje steken wanneer je maar wilt.

Ontdek NEO nu op de vaste Mobitec-stand in De Woonindustrie in Nieuwegein, net als in de betere meubelwinkel. De dichtstbijzijnde verdeler in jouw regio? Die vind je hier: www.mobitec.be/nl/onze-verdelers.

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn