U bevindt zich in het consumentengedeelte van de website

25 SEP – Trend Event: RE:VISION – Textiles & Woodcraft Future Fest

Meubi-connect is een digitaal B2B-platform waar retailers en fabrikanten snel, overzichtelijk en visueel zaken kunnen doen.

Onze samenleving is voortdurend in verandering en ook onze industrieën zijn onderhevig aan een steeds snellere opeenvolging van trends en gebeurtenissen.

Nieuwe materialen en denkpatronen, AI en automatisatie, digitale toekomst, ecosystemen, anders werken, innovatieve technologieën, wijzigende consumentenverwachtingen, duurzaamheid, ecodesign en circulariteit…

Omdat inzicht in verandering en toekomsten kansen biedt, ging het jongerentrends- en marketingbureau Trendwolves op onze vraag volop in gesprek met jongeren, bedrijfsleiders, startups, overheden, onderzoekers, experts en artiesten op zoek naar kiemen en inspiratie zowel binnen als buiten onze sectoren, in ons land en daarbuiten.

Op maandag 25 september stellen Fedustria en Trendwolves het trendonderzoek ‘RE:VISION – The Futures of Textile & Woodcraft’ voor op de bijzondere Verbeke Foundation site. Een verhelderende trendexploratie, inzichtrijke panelgesprekken en een inspirerende expositie van jong talent. Niet te missen dus!

Programma

16u00 Verwelkoming

17u00 Introductie door CEO Karla Basselier

17u15 Voorstelling Trend Exploratie & Panelgesprekken

Jelle Demanet, Ludovic Billiet, Esther Noëth, Delphine Delchambre, Maarten Leyts, Ann Claes,
Nele Vanluyten, Leslie Holden, Stefaan Cognie, Mark Vandevelde…

19u30 Youth Expo – Food & Drinks – Ontdekken van Verbeke Foundation

22u00 Future Fest Event Closure

Praktisch & Inschrijvingen

Maandag 25 September 2023 – 16u – 22u

Verbeke Foundation – Westakker 1 – 9190 Kemzeke

Registratie via: https://Futures-Fest.eventbrite.nl

Deel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn